Teknologia

3 odottamatonta vinkkiä paikallisen yrityksesi mainostamiseen sosiaalisessa mediassa

0

Google Pigeon on viimeisin päivitys Googlen algoritmeihin, joka ravistaa hakukoneoptimoinnin ja verkkoliiketoiminnan maailmaa, ja tällä kertaa se on kohdistettu erityisesti paikallisiin algoritmeihin. Tämä tarkoittaa, että jos avainsanat, joihin kohdistat, riippuivat paikallisista termeistä, saatat huomata, että asemasi on vaikuttanut ja peli on muuttunut.
Tämä osoittaa meille jälleen kerran, kuinka tärkeää on ajatella Googlen lisäksi myös sosiaalisen median markkinointia, kun mainostetaan verkkosivustoa verkossa. SEO (hakukoneoptimointi) on yhä enemmän sidoksissa sosiaalisen median markkinointiin, eikä koskaan ole ollut niin tärkeää välttää, että kaikki munat ovat samassa korissa.
Mutta miten teet menestystä ja varmistat menestyksen sosiaalisen median markkinoinnillasi? Ei luultavasti niin kuin luulisi…
Lue eteenpäin ja keskustelemme kolmesta erittäin odottamattomasta strategiasta, jotka auttavat sinua menestymään sosiaalisen median markkinoinnissasi…

Joskus hiljaiset foorumit ovat parhaita

Kun etsit Google+ -yhteisöjä, subreddittejä tai foorumeita linkkien sijoittamiseen, voi olla helppo virhe ajatella, että ainoat huomiosi arvoiset yhteisöt ovat ne, joilla on paljon käyttäjiä ja paljon toimintaa. Jätä huomioimatta 30 käyttäjän yhteisöt ja keskity yhteisöihin, joissa on 103 231 käyttäjää?
Vaikka tämä voi olla järkevää monissa tapauksissa, se ei itse asiassa aina ole paras strategia, koska on vaikeampaa erottua erittäin tungosta yhteisössä ja vaikeampaa saada hyväksyntää. Lähetä erittäin suosittuun yhteisöön, ja usein viestisi vain poistetaan. Julkaise hiljainen, ja moderaattorit ovat iloisia, että julkaiset siellä jotain ja autat lisäämään sisältöä. Sitten, toisin kuin suosittu yhteisö, viestisi pysyy huipulla viikkoja tai jopa kuukausia, mikä tarkoittaa, että liikennettä virtaa hitaasti. Älä selvästikään jätä huomiotta kiireisiä yhteisöjä – varmista vain, että kiinnität huomiota spektrin molempiin päihin.

Älä aina kirjoita yrityksestäsi tai edes markkinaraostasi

Suuri virhe on ajatella, että julkaiset viestejä yhteisöille saadaksesi asiakkaita ja tuloksia. Tällä tavalla sinun ei pitäisi nähdä sosiaalisen median ponnistelujasi. Mieti pikemminkin, että pyrit rakentamaan auktoriteettia ja luottamusta, jotta se johtaa ajan myötä myyntiin. Ja miten teet sen? Kirjoittamalla informatiiviseen aiheeseen, joka kiinnostaa näitä yhteisöjä.

Älä ajattele vain paikallista yleisöä

Jos kiinnität liikaa huomiota yrityksesi paikalliseen luonteeseen ja mainostat vain paikoissa, joilla saattaa olla paikallisia lukijoita, vähennät huomattavasti postattavien paikkojen määrää. Vaikka sinun pitäisi tietysti asettaa ensisijaiseksi tavoitteesi paikallisten asiakkaiden houkutteleminen, haluat silti varmistaa, että ajattelet isompaa kuvaa, koska se auttaa sinua kehittämään sivustosi ympärille suuremman “kuhinan” ja saamaan enemmän sisääntuloa. linkkejä ja yleensä lisätä näkyvyyttäsi verkossa. Kaikki tämä auttaa paikallisia ihmisiä löytämään sinun, mutta se auttaa myös lisäämään vaikutusvaltaasi ja auktoriteettiasi valitsemallasi alalla.

Winston Nehemiah

4 sovellusta, joiden avulla voit seurata lentotietoja matkoilla

Previous article

Käänny vihreälle puolelle käyttämällä 5 mielenkiintoista ympäristöystävällistä Android-sovellusta

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.