Matkustaa

4 sovellusta, joiden avulla voit seurata lentotietoja matkoilla

0

Useimmille ihmisille lentomatkailu voi olla erittäin stressaavaa ongelmaa, varsinkin kun on kyse lennon tilan seurannasta. Aikaisemmin oli hyvin yleistä, että ihmiset kokivat ongelmia, kuten menivät ajoissa lentokentälle vain havaitessaan, että lento on peruutettu tai myöhässä pitkään. Tekniikan kehityksen myötä tämä on kuitenkin asia, jonka voit helposti välttää tänään. Jos sinulla on älypuhelin, voit käyttää sitä lentosi seurantaan ja varmistaa, että olet aina tietoinen sen tilasta. Jotkut tunnetuimmista sovelluksista, joita voidaan käyttää tähän, ovat:
FlightAware Flight Tracker
Tämä on ilmainen sovellus, joka on saatavilla sekä Android- että iOS-alustoille. Se toimii antamalla ihmisille pääsyn reaaliaikaisiin tietoihin tietyistä lennoista, mukaan lukien arviot siitä, ovatko ne ajoissa vai eivät. Yksi sovelluksen hämmästyttävistä asioista on, että sen avulla voidaan tarkistaa tämä kaikilla maailman lennoilla, joten käytännössä kuka tahansa voi ladata sen. Sen lisäksi siinä on myös ominaisuus, jonka avulla voit tarkistaa myös yksityisten suihkukoneiden tilan. Siinä on myös useita sovelluksia, joista useimmat lentävät, mukaan lukien interaktiivinen kartta.
FlightTrack
Tämä sovellus on saatavilla sekä Androidille että iOS:lle. Toisin kuin monet muut lentojen seurantasovellukset, tämä on maksettava; kopio maksaa noin 4,99 dollaria. Yksi syistä maksaa tästä sovelluksesta on se, että sen avulla voit saada tarvitsemasi tiedot myös offline-tilassa. Siinä on myös zoomattavia karttoja useimmille maailman lentokentille, mikä tekee niistä helppoa navigoimassa esimerkiksi jatkolennolla.
TripTracker
Tämä on ilmainen sovellus, ja se eroaa useimmista muista, koska se on täynnä niin paljon yksityiskohtia. Se tarjoaa reaaliaikaisia ​​lentojen tiloja, mutta tarjoaa myös muita tietoja, kuten push-hälytyksiä, autonvuokraus- ja hotellitietoja sekä push-hälytyksiä matkasuunnitelmasta. Itse asiassa voit käyttää tätä sovellusta ainoana matkakumppanina, koska siinä on kaikki tarvitsemasi yhdessä paikassa.
GateGuru
Jos olet käyttänyt TripAdvisoria ennen, huomaat todennäköisesti, että se on yksi parhaista sivustoista kenelle tahansa saada kattavaa tietoa matkustamisesta eri puolille maailmaa. Tämä on saman yrityksen valmistama sovellus, joten voit olla varma, että siitä on paljon hyötyä kenelle tahansa. Tämän sovelluksen avulla voit helposti suunnitella matkaa ja varmistaa, että ongelmat, kuten lentoilmoitukset, tavoittavat sinut mahdollisimman nopeasti.
Yhteenvetona voidaan todeta, että siellä on lukuisia sovelluksia, joiden avulla voit vähentää matkoistasi stressiä. Sinun tarvitsee vain valita yksi, ja olet yllättynyt siitä, kuinka paljon toimintoja saat siitä irti, vaikka se olisi ilmainen.

Winston Nehemiah

5 helppoa tapaa varmistaa, että uima-allas on nyt paljon turvallisempi

Previous article

3 odottamatonta vinkkiä paikallisen yrityksesi mainostamiseen sosiaalisessa mediassa

Next article

Comments

Comments are closed.