Koti

5 helppoa tapaa varmistaa, että uima-allas on nyt paljon turvallisempi

0

Takapihasi uima-altaan ei tarvitse olla niin vaarallinen kuin luulet, ja aiomme tarkastella asioita, joita voit tehdä varmistaaksesi, että se on tästä lähtien mahdollisimman turvallinen.

Asenna hälytysjärjestelmä

Voit ostaa uima-altaallesi hälytysjärjestelmän ja se soi heti, kun joku putoaa veteen. Tämä on hyvä turvalaite kahdesta syystä. Ensimmäinen on tietysti se, että se auttaa sinua pelastamaan jonkun hengen, jos hän vahingossa putoaa uima-altaaseen, mutta se kertoo myös, käyttävätkö naapurustosta tuntemattomat uima-allastasi pitääkseen hauskaa, kun nukut sängyssä. He saavat elämänsä shokin, kun hälytys alkaa soida, ja he juoksevat takaisin puutarhastasi hetkessä.

Pidä se puhtaana

Jos sinulla on uima-allas, sinun on hyväksyttävä se säännöllisesti. Sinun on käytettävä oikeita kemikaaleja ja sinun on puhdistettava se kunnolla. Jos joku alkaisi uida likaisessa altaassa tai uima-altaassa, jossa on liikaa kemikaaleja, hän voi sairastua nielessään vettä. Tiedän, että se on täydellistä tuskaa, ja jos et halua käydä läpi niin paljon vaivaa, sinun pitäisi ehkä harkita suolaveden käyttöä uima-altaassasi, koska se on paljon helpompi ylläpitää.

Pidä puhallettava altaassa

Kun sinulla on lapsia, sinulla on luultavasti jo paljon ilmatäytteisiä uima-altaassa, mikä on hyvä asia ja sinun kannattaa jättää ne sinne sen sijaan, että otat ne ulos joka päivä. Jos joku putoaisi vahingossa uima-altaaseen, hänellä olisi jotain, josta tarttua. Vaikka sinulla olisi hälytysjärjestelmä ilmoittamaan, kun joku putoaa uima-altaaseen, altaaseen pääsemiseen kuluisi silti muutama minuutti, joten jos jollakulla on kelluntalaite, josta pitää kiinni saapumiseen asti, se voi auttaa pelastamaan hänen henkensä.

Osta kunnollinen allaspeite

Jos ostat uima-altaan peitteen, se auttaa pitämään uima-altaan puhtaana, ja olemme jo käsitelleet, miksi se on hyvä asia. Haluat myös varmistaa, että sijoitat hyvään uima-altaan peitteeseen, koska se on tarpeeksi vahva estämään ketään putoamasta, ellei he ole hirveän ylipainoisia. Tiedän, että sen pukeminen ja riisuminen voi olla tuskaa aina, kun haluat mennä uimaan, mutta jos välität puhtaudesta ja turvallisuudesta, kannattaa sellaiseen sijoittaa.

Rakenna aita-allas

Jos pystytät aidan uima-altaan, se ei näytä kauniilta, mutta saattaa olla hyvä idea tehdä se joka tapauksessa, kunnes lapsesi ovat tarpeeksi vanhoja uimaan mukavasti yksin. Elleivät he ole Spiderman, he eivät voi kiivetä aidan yli, mikä tarkoittaa, että he eivät voi päästä tarpeeksi lähelle uima-allasta pudoakseen sisään. Liian monet lapset hukkuvat joka vuosi, koska he liukastuvat veteen, kun kukaan ei katso. , joten aita lopettaa sen, kunhan muistat pitää portin lukittuna.

Winston Nehemiah

4 sovellusta, joiden avulla voit seurata lentotietoja matkoilla

Next article

Comments

Comments are closed.