Liiketoiminta

4 hyvää syytä, miksi pienyritykselläsi pitäisi olla yritysblogi

0

Jos sinulla on tällä hetkellä pieni yritys, mutta sinulla ei vieläkään ole blogia, joka auttaisi sinua houkuttelemaan lisää asiakkaita, tämä artikkeli saattaa auttaa sinua vakuuttamaan. Ehkä olet jokseenkin kyllästynyt siihen, että kaverisi kertovat tarkalleen, miksi sinun on päästävä ohjelmaan, tai ehkä harkitset vaihtamista, mutta tarvitset hieman enemmän rohkaisua? Jos tarkastelet useimpia, ellei kaikkia, kilpailijoistasi, heillä on luultavasti jo jonkin verran läsnäoloa verkossa, ja sinun saattaa olla järkevää seurata mallia ennemmin tai myöhemmin. Ilman blogia voi menestyä monilla toimialoilla, mutta tosiasiat ovat melko helposti nähtävissä. Joten miksi et käyttäisi muutamaa minuuttia tämän lyhyen artikkelin loppuosan lukemiseen ja katso, emmekö voi auttaa muuttamaan mieltäsi.
Ole asiantuntija
Okei, on mahdollista, että tiedät jo paljon brändistäsi, joten miksi et levitä tätä mainetta kaikkialle maailmaan blogisi avulla? Nämä kokonaisuudet ovat uskomattoman hyviä tavoittamaan olemassa olevia ja uusia asiakkaita, ja jos potentiaaliset asiakkaat löytävät sinut Internetistä, he todennäköisesti houkuttelevat katsomaan asiaa tarkemmin. Sama pätee päinvastoin, koska jos sinun oletetaan olevan vakiintunut nykyiselle alallesi, ihmiset eivät kuitenkaan löydä sinusta jälkeäkään Internetistä; he saattavat olla vähemmän taipuvaisia ​​asioimaan kanssasi. Ajattele vain blogiasi valtavana mainoksena, joka leviää ympäri maailmaa ja antaa kiinnostuneille 24/7 pääsyn sinuun ja brändiisi. Eikö se nyt kuulostakin houkuttelevalta?
SEO tavaraa
Vaikka nämä markkinoinnin osa-alueet saattavat tällä hetkellä jättää sinut kylmäksi, kun sinulla on kunnollinen blogi käyntiin, seuraavaksi yleensä tapahtuu, että tulet tietoisemmaksi SEO:sta ja siitä, kuinka se voi edistää yrityksesi brändiä. Tulet pitämään siitä mielenkiintoista, koska muutaman ylimääräisen blogikirjoituksen vuoksi joka viikko yrityksesi alkaa nousta Googlen rankingissa positiivisella tavalla. Ja kaikki tämä on ilmaista!
Liitännöillä on väliä
Jokainen suolansa arvoinen liikemies on jo tietoinen verkkoyhteyden tärkeydestä, ja nyt voit tehdä sitä uskomattoman paljon tietokonepäätteen ääressä istuessasi. Sinun tarvitsee vain alkaa liittyä uusiin ryhmiin, kirjoittaa vieraspostauksia ja twiitata blogisi sisällöstä, niin näet pian upeita tuloksia. Tämäntyyppinen vuorovaikutus on täyttä kultaa, ja kun aloitat luomaan näitä yhteyksiä, hyviä asioita seuraa yleensä!
Buzz
Seuraavan kerran, kun suunnittelet uuden palvelun tai tuotteen lanseerausta, aloita kierros verkossa ja kerro maailmalle, kuinka mahtavaa siitä tulee. Koska pieni esijulkaisu voi tehdä ihmeitä brändillesi. Kokeile vain ja kerro meille, kuinka oikeassa olimme mahtavasta palvelinkeskusliiketoiminnastasi Torontossa!

Winston Nehemiah

Käänny vihreälle puolelle käyttämällä 5 mielenkiintoista ympäristöystävällistä Android-sovellusta

Previous article

Kolme keinoa parantaa yrityksesi näkyvyyttä netissä

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.