Teknologia

Käänny vihreälle puolelle käyttämällä 5 mielenkiintoista ympäristöystävällistä Android-sovellusta

0

Sen sijaan, että olisit välittämättä maailmasta, jossa elät, olisit ehkä ymmärtänyt, että ympäristöystävällisemmäksi tuleminen on hyvä valinta. Aloittaminen on vaikeaa, jos sinulla ei ole ketään opettamassa sinulle, joten ota nämä vihreiden sovellusten sisältämät tiedot ja niiden pitäisi täyttää pääsi kaikella, mitä sinun tarvitsee tietää.

Go Green

Kun olet valmis kääntymään vihreälle puolelle, saatat olla hieman hämmentynyt. Voit tehdä niin monia asioita, joten mistä aloitat? Vaikka tiedätkin muutamia tapoja tehdä elämästäsi vihreämpää, lyön vetoa, että sinulla on satoja temppuja, joista sinulla ei ole aavistustakaan. Kun lataat Go Greenin puhelimeesi, saat uuden vihreän vinkin aina, kun avaat sovelluksen. Jos tarkistat sen kerran päivässä, opit niin monia erilaisia ​​asioita muutaman kuukauden sisällä.

WWF yhdessä

Riippuen siitä, kuinka usein luet uutisia, sinulla ei ehkä ole aavistustakaan, mitä ympäri maailmaa tapahtuu, mutta on tiettyjä eläimiä, jotka eivät kestä kauan ja ne kuolevat lopulta sukupuuttoon. WWF Together opettaa sinulle kaikista eläimistä antamalla sinun nähdä kauniita kuvia ja katsoa upeita videoita niistä toiminnassa. Saat myös selville, kuinka voit auttaa, jos haluat tehdä vielä enemmän estääksesi näiden eläinten katoamisen ikuisesti.

Hyvä opas

Et todellakaan tiedä, mihin annat itsellesi, kun ostat tuotteen supermarketista, ja vielä pahempaa on, jos et osaa lukea etikettiä. Tämä sovellus on suunniteltu ilmoittamaan, ovatko ostamasi tuotteet vihreitä vai ovatko ne täynnä ikäviä kemikaaleja. Sinun tarvitsee vain ottaa tuote, kun olet poissa, ja skannata viivakoodi, niin sovellus tulee takaisin sisältäen kaikki tiedot, jotka sinun on tiedettävä siitä, ja se kertoo sinulle, miksi se saa tietyn arvosanan.

Väkivallaton

Jotkut ihmiset eivät halua mennä lähelle mitään tuotteita, jos niitä on ensin testattu eläimillä. Ainoa ongelma on selvittää, mitkä tuotteet on alun perin testattu eläimillä, koska kaupassa vieraillessa ei korosteta sitä tosiasiaa, että sadat kanit ovat kärsineet tiettyjen tuotteiden ansiosta. Kun puhelimessasi on Cruelty-Free, voit saada kaikki tarvitsemasi tiedot ja pysyä poissa kaikesta, mikä ei sovi uskomuksiisi.

Etsi kierrätys

On hienoa, kun teemme kaikkemme ympäristön hyväksi ja yksi suosituimmista tekemisistä tällä hetkellä tuntuu olevan kierrätys. Muovin, lasin ja paperin kierrätys ovat tärkeitä monien muiden materiaalien ohella, mutta jos haluat kierrättää jättesi, minne menet? Find Recycling toivoo ratkaisevansa ongelmasi näyttämällä sinulle paikallisen alueen kierrätysvaihtoehdot sisältävän kartan, mutta käytettävissäsi olevien vaihtoehtojen määrä riippuu luonnollisesti asuinpaikastasi.

Winston Nehemiah

3 odottamatonta vinkkiä paikallisen yrityksesi mainostamiseen sosiaalisessa mediassa

Previous article

4 hyvää syytä, miksi pienyritykselläsi pitäisi olla yritysblogi

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.